About me

1266502_669467926405553_2065582337_oMa straduiesc sa urc. Am grija ca fiecare gest, fiecare replica, fiecare moment sa fie un pas nu inainte, pe orizontala, ci in sus, pe verticala. Vreau sa ajung pe culmile cele mai inalte, acolo unde aerul e tare si puternic, iar oamenii sunt rarisimi, dar sublimi. Vreau sa ajung acolo, sa privesc in jos, la poalele muntelui si sa spun cu mandrie “De acolo am inceput si eu sa urc!”, iar apoi sa-mi construiesc, pe varful muntelui, un alt munte si sa continui sa urc.

In afara de asta, studiez dreptul, sar cu parapanta, trag cu arcul, joc sah, fac echitatie si scufundari, pictez in ulei, fotografiez, incerc de cativa ani sa cant o melodie la chitara, sunt voluntar pe la tot felul de festivaluri de film, imi place sa scriu, desi n-am niciun strop de talent, imi place sa dezbat si sa argumentez, am stapanit arta de a avea intotdeauna dreptate dinainte sa-l citesc pe Schopenhauer, am vreo zece iubiti si le sunt fidela tuturor, in special lui Nietzsche. Atat!

7 thoughts on “About me

 1. Pari o persoana dinamica si cerebrala. Ar fi interesant sa te cunosc…

  P.S.: As vrea sa vad niste posturi in care scrii si despre altceva.

 2. Pari o persoana dinamica si cerebrala, ambitioasa. Tind sa cred ca esti inca in cautarea identitatii tale, desi adopti o atitudine de siguranta maxima in propriile forte, ceea ce uneori iti da impresia ca esti infailibila. Mi-a placut usoara autoironie de la sfarsit.
  Ar fi interesant sa te cunosc…

  P.S.: As vrea sa vad niste posturi in care scrii si despre altceva in afara de filme.

 3. In legatura cu commentul anterior, imi cer scuze, am apasat din greseala “post comment”. Din partea mea poti sa il stergi pentru ca nu are nicio utilitate
  Ai dreptate in ce priveste schimbarile prin care trece un om, dar tu te referi la personalitate. Identitatea e ceea ce te defineste, ceea ce ramane neschimbat la o persoana, e esenta ei. Daca identitatea unei persoane se schimba datorita experientei de viata, atunci nu avem in fata un om integru, puternic, ci doar o trestie in vant.
  In acest context, imi doresc sincer ca ambitia si energia ta sa faca parte din identitate si sa ramana neschimbate. Sunt lucruri de mare valoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s