Festivalul International de Film Independent ANONIMUL

…va avea loc in perioada 12-17 august la Cinema Studio si Verde Stop din Bucuresti si va aduce in fata publicului undeva la 100 de filme, scurt si lung-metraje, unele dintre ele in premiera.

Am aruncat un ochi peste program si nu pot decat sa il astept cu paharul plin de entuziasm! O gramada de filme bune, o gramada de concerte care preced filmele bune si o surpriza cel putin indrazneata: pe data de 13 august, incepand cu ora 20:30, publicul bucurestean va putea urmari o productie speciala de pe…Dambovita.

“În cadrul acestui eveniment va fi proiectat pe un ecran uriaș, aflat de o parte a râului Dâmbovița, “Omnibusul ANONIMUL 10”, un film colectiv compus din trei scurtmetraje regizate de actorii Andi Vasluianu, Dorian Boguţă şi Emanuel Pârvu. Spectatorii vor putea vedea filmul într-un spațiu neconvențional: fie din lotci sau padele amplasate în apă, fie de pe iarbă, într-un cadru special amenajat.”

In ceea ce priveste filmele, unele merita vizionate si altele trebuie vizionate. Mie mi-au atras atentia:

 

 • The Wonders, castigatorul premiului Grand Prix la Cannes 2014, va fi proiectat pe 12 august, in deschiderea celei de-a XI-a editii a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL

le-meraviglie

 • Misunderstood, va fi proiectat pe data de 15 august, ora 21:00 la Arena Verde Stop si pe data de 17 august, ora 15:00, la Cinema Studio

Misunderstood-2014-1

 • Remote Control – pentru iubitorii de filme sud-coreene, va fi proiectat pe data de 14 august, ora 21:00 la Arena Verde Stop si pe data de 15 august, ora 20:00, la Cinema Studio

remotecontrol_1296

 • The Tribe va putea fi vizionat joi, 14 august, de la 23:20 la Arena Verde Stop si vineri, 15 august, de la 17:30, la Cinema Studio

th_e023c99a52a4d2c116e832026e09a6b5_thetribe87

jdune

 • The Immigrant, in regia lui James Gray, cu Marion Cotillard si Joaquin Phoenix in rolurile principale, va fi proiectat duminica, 17 august, de la 20:00 la Cinema Studio.

Critique-the-immigrant-illus1

 • A Most Wanted Man, cel mai nou film al regizorului Anton Corbijn, în care celebrul actor Philip Seymour Hoffman a jucat ultimul său rol principal, film care va fi proiectat în avanpremieră duminică, 17 august, ora 21:45, la Arena Verde Stop din București.

1404126474-A-Most-Wanted-Man-1

 

 

In afara de astea, sunt o gramada de scurt-metraje de prin mai toate colturile lumii care merita vazute!

Si in afara de filme, sunt o gramada de concerte la care merita sa fiti prezenti. Concertele vor avea loc in fiecare seara, la Arena Verde Stop, de la 20.00, iar intrarea este libera. Asadar:

 • Miercuri – Concert Old Stories: Jul Baldovin, Gelu Ionescu si Elena Pavel
 • Joi – Concert GuerriLIVE Radio Session: Theory of Mind
 • Vineri – Concert Fine, it’s Pink
 • Sambata – Concert muzica electronica DJ Gojira
 • Duminica – Concert Urma

Asadar, ne vedem la ANONIMUL!

A, da! Intrarea la Arena Verde Stop, precum si accesul la proiectia speciala pe Dambovita sunt libere. Intrarea la proiectiile de la Cinema Studio se face pe baza de bilet care se procura de la casa de bilete a cinematografului.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s